Behandlingar

Klassisk ansiktsbehandling
Behandlingen börjar med djuprengöring, face mapping (hudanalys) samt exfoliering för att återskapa släthet och lyster. Pormaskar och andra orenheter avlägsnas efter att huden värmts upp med ånga. En avslappnande massage på ansikte, hals och decoltage lindrar spänningar och ger dig ny energi. Behandlingen följs av en ansiktsmask baserad på hudanalysen. Avslutningsvis appliceras en mjukg
örande creme som fuktar, skyddar och hjälper dig att behålla hudens normala balans.

720:-/75 min

Intensivbehandling för oren acnehy
En kraftfull antiinflammatorisk och djuprenande behandling som hämmar talgproduktionen och motverkar uppkomsten av orenheter. Behandlingen omfattas av rengöring, exfoliering och portömning samt en utrensande lymfmassage, följd av en kylande mask. Behandlingen avslutas med en lotion som ger huden en matt finish resten av dagen.

680:-/50 min

Multivitaminbehandling (AGE smart)
Designad för mogen, rynkig och solskadad hy. Inkluderar en ickeirriterande AHA med vitaminkoncentrat samt en mask som förbättrar hudens elacticitet. För maximalt resultat rekommenderas minst 6 behandlingar, då till ett förmånligare pris. Nack- samt decoltagemassage ingår.

650:-/40 min

Ren och fräsch
Djuprengöring samt exfoliering. Pormaskar och orenheter avlägsnas efter att huden värmts upp med ånga. Behandlingen avslutas med en mask och mjukgörande creme.

620:-/50 min

Expressbehandling
En behandling för de som inte har så mycket tid eller de som kontinuerligt gör ansiktsbehandlingar. Börjar med en rengöring, exfoliering samt akupressur med aromatiska oljor, för vitalitet och lyster. Avslutas med en mjukgörande creme som skyddar och vårdar.

450:-/35 min

Ansiktsmassage
En behandling där lymfvätska rensas ut med hjälp av lymfdränage. Ny lymfvätska strömmar in och ger huden ny näring och lyster samt ger mindre svullnad i ansiktet. Behandlingen följs av akupressur. Detta innebär att man trycker på stresspunkter i ansiktet och med hjälp av eteriska oljor får huden en lugnande effekt.

350:-/30 min

Lyxbehandling
Börjar med en ryggmassage med varma stenar ca 20 min och få sedan en 75 minuters ansiktsbehandling (tvätt, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, mask, kräm och ögonkräm allt anpassat till din hud
.

880:-/90 min

Massage med varma stenar (Hot-Stone)
Hot stone är en spa-behandling där man använder små och stora lava stenar som håller värme mycket bra. Dessa stenarna är handplockade i bla Argentina och Mexico. Stenarna värms upp i varmt vatten med väldoftande olja och därefter läggs de ut på speciella punkter på kroppen. Nu börjar massagen! Jag masserar in olja för att där efter massera med stenarna kroppsdel för kroppsdel.
Behandlingen är mycket avstressande och ökar blodgenomströmningen i kroppen.

350:-/30 min

Galvanisk behandling 
Galvanisk behandling rengör på djupet, för in näring till huden och har utslätande effekt.

450:-/30 min, Galvanisk paket: 6 behandlingar 400:-/gång.

Fruktsyra behandling
500:-/30 min

                                         

Övriga behandlingar

  • Fransfärgning 240:-
  • Brynfärgning 240:-
  • Frans & Brynfärgning 370:- (250:- i samband med annan behandling)
  • Brynplockning/vaxning 170:-
  • Helvax / inkl bikini 520:-/640:- 
  • Halvvax / inkl bikini 360:-/520:-
  • Bikinivax / Brasiliansk 300:-/530:-
  • Läppvax 170:-
  • Armvax / Armhålor 400:-/230:-
  • Ryggvax hel/halv 400:-/290:-

Presenttips!

Ge en härlig upplevelse eller en mjukgörande kräm i present!

Lena Lundh Hudvård har presentkort för både produkter och behandlingar!